Hotely

Hotel Alwyn

1300 – 2700 Kč
Vitkova 26, Praha, 18600, Česká republika

Zrekonstruovaný Hotel Alwyn nabízí prostorné a moderní pokoje s LCD TV a Wi-Fi zdarma. Procházkou odtud dojdete do historického centra. Na stanici metra Florenc je to 400 metrů. Součástí budovy je restaurace Amboseli, kde se podávají jídla české i mezinárodní kuchyně. Hotel Alwyn má v nabídce také relaxační masáže.

Hotel Mucha

1300 – 2700 Kč
Sokolovská 26, Praha, 180 00, Česká republika

Hotel Mucha v historickém stylu se nachází 200 metrů od stanice metra Florenc. Nabízí prostorné pokoje s Wi-Fi zdarma a příslušenstvím pro přípravu čaje a kávy. Všechny pokoje v Hotelu Mucha mají dobový nábytek, satelitní TV a minibar. V restauraci s klenutými stropy se podávají speciality české i mezinárodní kuchyně.

pentahotel Prague

2700 – 4000 Kč
Sokolovská 112, Praha, 18600, Česká republika

Moderní Pentahotel Prague byl otevřen v září 2013. Nabízí restauraci, fitness centrum a stylové pokoje s klimatizací. V hotelu se podává snídaně a v hotelové restauraci můžete ochutnat místní i mezinárodní jídla a zahraniční vína. Nepřetržitě otevřený bar ve stylové vstupní hale nabízí výběr exotických koktejlů.

Hilton Prague Hotel

5400+ Kč
Pobřežní 1, Praha, 18600, Česká republika

Hotel Hilton Prague se nachází v pěší vzdálenosti od hlavních zajímavostí historického centra města a nabízí komfortní ubytování a vynikající zázemí. Světlé a vzdušné pokoje/apartmá jsou zařízené s důrazem na pohodlí. Na místě je bar s panoramatickým výhledem, restaurace CzecHouse s nabídkou tradiční české kuchyně kombinované s moderními prvky, nepřetržitě otevřené Café Bistro a bezplatné moderní fitness centrum se sluneční terasou a wellness centrem.